Kaikki alkoi elokuussa 2015, kun taloutemme kasvoi kahdella kissalla ja tutkimme läpi puoli internetiä tarvikkeita etsiessämme. Tavoitteena oli löytää toimiva, mutta asuntoon istuva raapimapuu ja piilotuskaappi vessalle, mutta valikoimasta ei löytynyt silmää miellyttävää ja sopivaa ratkaisua. Pääosa kissakalusteista paljastui muovisiksi ja käytössä heppoisiksi, joten tuunasimme ja rakensimme itse vessoista ja raapimapuista toimivampia tai siistimpiä vaihtoehtoja.

Ostamamme kiipeilypuu katkesi leikin tiimellyksessä ja sisalköysi rispaantui kuukausien kuluessa. Lopulta puuta oli mahdotonta enää paikkailla, vaan helpointa olisi ollut ostaa täysin uusi. Tavoitteemme onkin löytää eurooppalaisia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Raapimapuiden elinikä kasvaa ja niiden ekologinen jalanjälki pienenee, kun samaa runkoa on mahdollista hyödyntää pitkään uusimalla kuluvat osat.

Uskomme, että muutkin kissanomistajat ovat olleet saman ongelman edessä. Miukukauppa pyrkii tarjoamaan vaivattoman keinon täydentää kodin sisustusta kissojen ehdoilla laadusta ja materiaalintunnusta tinkimättä.

Alla avustavat tuotetestaajamme:

Tilaa kissasisustajan uutiskirje