Piilokaappi kissanvessalle

PIILOKAAPIN TARKOITUS

Piilokaappi on huonekalu, joka kätkee kissanvessan sisäänsä ihmisasukkaiden katseilta. Kaappi antaa mahdollisuuden sijoittaa kissanvessa huomaamattomasti mihin tahansa asunnossa kuitenkin taaten kissallesi tarvittavaa yksityisyyttä vessa-asiointiin.

Vessakaappi on kaksiosainen: sisäänkäyntipuolelta kaappiin saavutaan eteistilan läpi kulkien perällä sijaitsevaan wc-tilaan asti. Kaksiosainen kaappi vähentää hajujen ja hiekan leviämistä huonetilaan, kun kissa kulkee eteisen läpi.

Kissan vessa pyritään usein laittamaan kylpyhuoneeseen, mutta usein kylpyhuone on liian ahdas, vessa olisi aina edessä tai se ei näytä riittävän esteettiseltä. Kylpyhuoneen oven joutuu myös vessan vuoksi jättämään aina raolleen. Lisäksi monen kissan talouksissa vessoja on hyvä olla useampia ja eri puolilla asuntoa.

SISÄTILAT

Eteinen: Eteishyllyn tasoeron ansiosta kissan on helpompi kulkea varsinaiseen vessatilaan. Hyllyn alle jää tilaa kissan pientarvikkeille. Kissan tassujen mukana kulkeutuva hiekka jää eteishyllylle, mitä voi vielä tehostaa hyllylle sijoitettavalla matolla.

Lokero: Eteisen alle jää pieni lokero, jonka voi hyödyntää säilytykseen.

Vessa: Piilokaapin “takahuoneessa” on wc-tila, jossa kissa mahtuu kääntymään, pyörimään ja hoitamaan jätöstensä peittelyn. Itse hiekkalaatikko voi olla tilaa pienempi. Kaapissa suositellaan käytettäväksi avolaatikkoa, jotta vessan tila jää kissalle hyötykäyttöön. Kaapin seinät ja katto estävät kuopimisoperaatiossa lentävää hiekkaa päätymästä lattialle asti sekä vähentävät hajua.

Vetimet: Pienillä vedinrei’illä ovien yläreunoissa on myös toinen tarkoitus. Reiät päästävät kaappiin ilmaa ja valoa, jotta kissan olisi miellyttävää asioida kaapissa.

Kissan vessakaappi

Ulkoapäin kaapin voi tunnistaa vessaksi vain sisäänkäyntiaukosta

Kissan vessakaappi

Pörrin mielestä kaapissa voi joskus myös hengailla

HUOMAAMATON ULKOASU

Piilokaappi ei näytä kissanvessalta, joten sen voi sijoittaa vaikka olohuoneen tv-tasoksi. Kapeutensa (44 cm) ansiosta kaappi voi mahtua esimerkiksi käytävän varrelle tai eteisen sivupöydäksi. Tyylikäs ja vähäeleinen ulkoasu uppoaa usein huomaamattomasti muuhun sisustukseen. Kaappi on valkoiseksi maalattua vanerilevyä ja saranat sulkeutuvat pehmeästi.

Kaapin sisäänkäynti on piilotettu sivulle. Lähitulevaisuudessa kaappi on saatavilla sekä oikea- että vasenkätisellä sisäänkäynnillä.

3 kommenttia:

  1. Titta

    Hei! Onko piilokaappeja vielä saatavana? Mitä maksaa ja paljonko toimistuskulut Helsinkiin ovat?

  2. Miukukauppa.fi

    Hei Titta! Valitettavasti emme ole hankkimassa piilokaappeja lisää lähitulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *